lördag, mars 28, 2009

Leos gosedjur!



tisdag, mars 24, 2009

Leo på Ikea


Första gången själv i lekrummet. Jag fick stå utanför fönstret ALLA sex minuterna han var där. Men det är en början iallafall!

måndag, mars 23, 2009

Vinst!

Jag och Leo var med i en scraputmaning och gissa vad???

torsdag, mars 19, 2009

Snabbare skor


Går snabbt nu när vinterskorna inte behövs längre.

tisdag, mars 17, 2009

Monicas önskelista

Ja, snart fyller jag år och vad tror ni jag önskar mig denna gången då? Kanske lite scrapsaker....? :)
(ingen prio på nedan lista, allt är välkommet)

1. PAPPER - i alla dess former och färger. Rutiga, blommiga, randiga, enfärgade. Köper ni flera papper så köp gärna i ett färgtema så att man kan använda dem tillsammans.

2. STANSAR eller DIES som de kallas. Kommer från QuicKutz. Köper ni saker av detta märket, uppge gärna mitt kundnr 147 så samlar jag poäng. Här finns massor att välja mellan:Blommor, Blad, tags, krusiduller som passar i min Revolution maskin.

3. ALFABET - Här finns också massor av olika. Tjocka Pappbokstäver, klistermärkesbokstäver, stämpelbokstäver och stansar. Magnolia fonten (stans) är väldigt fin....och dyr!

4. BAND - siden, sammet, tunna, tjocka, glittriga. Titta i era gamla sylådor och ta lite slattar. Man behöver inte så mycket band på varje alster. Annars går det bra att titta in på någon sybehörsaffär.

5. BLOMMOR - jag älskar blommor! Jag tar gärna riktiga snittblommor som jag kan ha på bordet samt papper-/siden blommor till mina scrap alster.

6. BLING BLING är roligt. Här tänker jag mest på smågrejsar som man kan limma fast på ett kort. Glitter, juveler, smidesjärn, dingelsaker, knappar, pluppar osv. Här är exempel.

7. VIN - en flaska gott rött vin sitter fint fint när man klipper och klistar. Vill ni köpa starkare saker så är min favoritwhisky Balvenie.

8. SPA och LYX - får jag aldrig nog av! Massage, floating, pedikyr, manikyr, allt som är skönt gillar jag!

9. BOK/PÄRM/ALBUM till mina scrapalster. Plastfickor bör vara 30*30 cm format.

För er som inte orkar engagera er kan jag rekommendera presentkort på Papir i Hjertet, Papirloftet eller på Scrapaddicted. Man betalar lätt med visa direkt på nätet.

Om ni vill kan ni åka ut till Löberöd och besöka butiken. Jane som äger den är otroligt trevlig och kan säkert komma med många tips. Här är vägbeskrivningen!

Den magiska tavlan


Man bara skriver vad man vill ha och så dyker det upp inom 24 timmar. Det gäller bara att trollkarlen förstår vad som menas. Vilken mjölk är vanlig? Och skinkan?

söndag, mars 15, 2009

Fyrhjuling på is

Killarna stack iväg själva en förmiddag och gissa vad de hittade på?



Nina och Robin

Tävling

Morgan kämpade för att ta in Danmarks pyttelilla försprång...




Tävling Sverige-Danmark

Först ut var Robin!





Hela gänget

Lite bilder från digitalkameran som endast fick följa med sista dagen.
Vibban

Robin

Peter

Nina

Morgan

Monica och Leo

Leo

Jimmy

En kaka i munnen


Och en bakom ryggen som farfar missade...