måndag, september 03, 2012

Sunwing Waterworld Resort

Sunwings senaste paradhotell har blivit försenat och öppar inte förrän 1 oktober 2012. Dock fick alla gratis tillgång till hotellets otroligt fina waterpark. Vår nästa resa till Egypten kommer detta bli vårt självklara val. Hit gick vi varje dag och lekte av oss ett par timmar. Vattnet var 28 grader varmt och anläggningen toppenrolig. Det stod personal på var och varannan avsats och såg till att inga olyckor inträffade. De roade sig även med ett stort leende spruta vatten på oss vuxna, men Anderbergarna såg till att de fick tillbaka med råge. Det blev mycket skratt och barnasinnet vaknade till liv.


Förutom "papegoj-landet" som vi döpte ovan lekstuga till, fanns här minirutchkanor för de allra minsta, vågbassänger, kanor med olika flytringar, kanaler med jetstrålar, duschar och vattenfall, och sist men inte minst en bar mitt i poolen.

Den enorma hinken längst upp fylls sakta med vatten. När den är på G att tippa börjar en klocka plinga snabbare och snabbare och till slut töms en kubik vatten ner över en. 

Inga kommentarer: