fredag, december 28, 2012

Polisstationen

Vacker byggnad!

Glömde ju berätta om när vi landade i Mumbai 03.15 på morgonen...
Indien är Indien och efter att ha visat pass, imigrationpapers, declarationspapers och stått i säkert 5 olika köer, kom vi efter 1,5 timmar ut från flygplatsen i Mumbai. Fast klockan var halv fem, kryllade det av folk, bilar och rörelse. När vi stod i kön till Prepaid Taxi hörde vi en röst som skrek:

- Peter! Heeeeeellllllooooooooo Peeeeter! Vi tittade bort i högen av indier och där stod en indier och vinkade och log glatt. Vem tusan är det? Är det Peter, Peter han menar? Hur i hela fridens namn vet han vem Peter är?

Då visade det sig att denna inider har festat med Peter i Lund. Efter lite tankearbete mindes Peter att en gång när han följde Soham, Leos kompis, hem blev han inbjuden till dem på fest. De bjöd på massor av whiskey och dansade indiska danser i full belysning. Det var inte förrän vid ett tiden på natten jag fick hem min man.

Och här stod han, indiern från Lund, och ropade på Peter, på Mumbais flygplats halv fem en måndag morgon där det bor ca 19,5 miljoner människor. Snacka om tillfälligheter!
 

1 kommentar:

Åsa sa...

Inte klokt alltså. Måste vara svårsmällt!